Gave til ham - Tjek!

Gave til ham – Tjek!

Du kender sikkert godt problemet – din kæreste har snart fødselsdag, men du aner ikke hvad du skal give i gave. Jeg har i hvert fald været i situationen aaaaaaalt for mange gange, og nu er jeg efterhånden løbet tør for ideer. Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal give ham.

Jeg har været alle klassikerne igennem; Tøj, bælte, pung, god rom, parfume, konsolspil, rejser, oplevelser. DET HELE.

Problemet er, at han ikke mangler noget. Og hvis han gør, så ender han som regel med at købe det selv, inden jeg når at forære ham det. Det er sindsygt irriterende, og jeg har sagt det til ham flere gange, men forstår jo samtidig også godt, at han ikke har lyst til at vente 4 måneder (eller hvor længe der nu er til fødselsdag eller jul) for at få et par nye sokker.

Jeg vil gerne give ham en gave han husker, og har også været igennem hele paletten med hjemmelavede gaver. Strik, klippe-klistre, hækling, jeg har givet ham det meste efterhånden.

Men i år har jeg fundet en genial løsning på problemet. Min veninde og jeg var i USA i begyndelsen af august, og kom undervejs forbi en rigtig nørdet butik som man i hvert fald ikke finder lignende af herhjemme. I butikken kunne man købe merchandise fra blandet andet min kærestes favorit computerspil “League of legends”, så jeg købte stort ind af figurer, billeder, plakater og diverse, så jeg har et større parti klar til de gange, hvor jeg simpelthen mangler gaveideer.

Min kæreste havde fødselsdag for en uge siden, og han blev henrykt over gaven. Dels fordi han var imponeret over, at jeg kendte ham så godt at jeg kunne finde på at give ham sådan en gave, men i høj grad også fordi det ikke var noget man bare lige kunne købe herhjemme i DK. Alt i alt en kæmpe succes for mig. Og med en glad kæreste kan jeg ikke gøre andet end at smile og klappe mig selv på skulderen for indsatsen – Godt gået Sofie!

Jeg kan derfor kun anbefale at benytte lejligheden, hvis du alligevel er i udlandet, til at kigge på gaver til ham., venner og familie. Den gik i hvert fald rent hjem hos min kæreste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gave til ham - Tjek!