Gave til ham - Tjek!

Så blev det min tur…

Det er formentlig langt fra første gang, at en mand har fået et par knapt så flatterende ord med på vejen i et blog indlæg, og jeg havde egentlig troet, at jeg ville være hævet over den slags. Eller. Jeg troede i hvert fald ikke, at min blog skulle bruges til formålet. Men nu er jeg nok havnet i samme situation, som de utallige bloggere før mig, som også har følt behov for at udtrykke frustration, vrede og indignation over en mands ugerninger.
Jeg stiller mig pænt i kø, og bliver én i mængden.

Jeg har brændt nallerne på min nye fyr. Jeg er hamrende forelsket i ham, og det har han desværre valgt at misbruge. Jeg tror nemlig ikke mine følelser for ham er gengældt.

Det startede ellers godt, med en begyndelse som kunne være taget ud af manuskriptet på en amerikansk romantisk komedie. Han var sød, rar, betænksom og ikke mindst virkelig, virkelig flot! Så selvfølgelig blev jeg forelsket.

Nu er vi desværre bare noget til 2. akt af kærlighedsfilmen, konfliktoptrapningen. Men modsat film og litteratur, så ser jeg ikke nogen lykkelig slutning i vores fortælling.

Ændringen i vores forhold er kommet snigende ligeså langsomt. Han stoppede med at give mig små gaver som tidligere. Komplimenterne udeblev også så småt. Så stoppede han med at skrive til mig, og prikken over i?et, primus motor for mit blogindlæg ? jeg tror kun han vil se mig for at have sex.

På det seneste hører jeg stort set kun fra ham, når han gerne vil ses. Det går jeg selvfølgelig med til. Vi har sex, han tager tøj på og så er han ellers mere eller mindre ud af døren igen. Ikke noget med at blive og spise, se en film på sofaen eller tale sammen. Ligeså hurtigt som han trækker sig ud (ja, undskyld det mentale billede) har han også trukket sig fra min lejlighed og mit samvær. Lige indtil han får brug for sex igen, altså. Så ved jeg, at der snart dukker en SMS op på min telefon.

Jeg har altid rystet på hovedet når jeg har hørt om piger, som tillader sig selv at blive brugt til sex på den måde. Men nu er jeg bange for, at jeg selv er blevet en af de menneskelige sexdukker jeg har grint hånligt over. Nu er jeg selv en af dem, som bruger sex som valuta for samvær med en fyr jeg er vild med.

Suk!

Jeg har tænkt mig at tage en alvorlig snak med ham næste gang han kommer forbi efter sit fix (mit underliv) og så må vi se hvad det ender med. Jeg kan i hvert fald ikke være i et forhold på den her måde. PUNKTUM!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gave til ham - Tjek!