Jeg skal være moster!!

Moster har været kreativ

Ulemper ved at være blevet single for nyligt:

  • Søvnløse nætter
  • Daglig ensomhed
  • Dårlig appetit
  • Mild depression
  • Ingen børn lige foreløbigt
  • Musik om kærlighed får dig til at tude
  • Synet af din ekskæreste knuser dit hjerte
  • Du frygter at du kommer til at leve resten af dit liv alene
  • Og et par hundrede andre ting, som jeg simpelthen bare ikke orker at skrive på listen.

Fordele ved at være blevet single for nyligt:

  • Masser af tid!

Ja, listen med positive ting er ikke lang, men den er til gengæld sand – jeg har pludselig fået virkelig meget tid på hænderne. Nu hvor jeg ikke længere tager i biografen med min kæreste, ligger og putter i sengen til sent, spiser god mad på restaurant, ser serier på Netflix og hvad vi ellers foretog os, så har jeg pludselig tid til alt muligt andet. Jeg savner godt nok alt førnævnte, og jeg har da også prøvet at fortsætte med det alene, men det er bare ikke helt det samme. Så nu skal tiden bruges på noget andet, og hvor dumt og fesent det end lyder, så er det “andet” blevet hækling. Jep, hækling.

Jeg havde ærligt talt aldrig troet at jeg skulle sidde og bruge timevis i sofaen på at hækle – i hvert fald ikke før jeg blev 60 år – men nu er jeg netop blevet færdig med mit tredje værk, som jeg ikke tøver med at kalde for min Mona Lisa, min Shawshank Redemption, mit mesterværk! Moster har nemlig været kreativ, og i stedet for at købe noget i en butik til min kommende niece, så har jeg hæklet min egen sengerand til hende.

En sengerand er en slags aflang pude som omkranser baby når hun ligger i tremmesengen. Det giver noget tryghed, at der er bløde sider som også gør det lidt småt med pladsen – det minder nemlig lidt om at ligge inde i mors mave.

Så ja, kom ikke her og sig at jeg ikke bruger tiden fornuftigt. Mine veninder prikker hele tiden til mig fordi de synes jeg skal komme på Tinder, men jeg føler mig bare ikke klar til at datinghejset endnu. Ærligt talt, så er jeg i tvivl om, om jeg nogensinde bliver det igen, ovenpå det her hårde brud med min kæreste. Men så er det godt jeg har hækling. Næste projekt er en lille blæksprutte som min niece kan lege med. Og så pønser jeg også på at kreere en uro til puslepladsen eller barnevognen.

Det er heldigt jeg har en lille baby jeg kan hækle til, for ellers ville jeg selv og samtlige personer i familien nok rende rundt i hjemmehæklede beklædningsgenstande.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg skal være moster!!