Moster har været kreativ

Babynest – tjek!

I kraft af, at jeg ikke har meget andet meningsfyldt at fylde tilværelsen op med i øjeblikket, har jeg valgt at bruge al min energi på at blive en fremragende moster for min ufødte niece. Derfor har jeg, udover at øve mig på diverse børnesange med fagter, brugt lang tid på at shoppe udstyr til min søster, hendes kæreste og deres kommende barn. Senest har jeg spenderet penge på en babynest.

Jeg skal starte med at indrømme, at jeg indtil for nyligt ikke have nogen som helst idé om, hvad en babynest egentlig var. En rede til babyer var min første tanke (tak, Engelsk B i gymnasiet) og det viser sig faktisk, at det ikke er helt forkert. En babynest er nemlig en form for seng som den lille kan ligge i. Den er typisk omkranset af en blød pude som kant – den sikrer at baby ikke triller ud og giver desuden tryghed den lille. De helt små elsker følelsen af at blive pakket tæt fordi det minder om da de lå i mors mave. Babynesten kan let transporteres rundt, og placeres enten i sengen når baby skal sove, eller måske i sofa eller på gulv hvis baby skal ligge og hygge lidt inde i stuen hvor mor og far er.

Ja, nu kom det til at lyde lidt som en salgstale, og det var egentlig ikke meningen. Medmindre det virkede, for så kan du besøge min webshop hvor jeg sælger produktet. Adressen er: www.DetErBareEnJoke.dk

Spøg til side, så er jeg sikker på, at den lille familie bliver glad for gaven. Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvornår de skal have den af mig. Jeg burde nok vente med at give dem den indtil baby er født – så kunne det være en “tillykke-med-den-lille-ny”-gave. Men på den anden side, så kan jeg heller ikke rigtigt vente med at se dem pakke op og give mig en krammer for min betænksomhed.

Jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at så snart min søster kommer på besøg hos mig med sin tykke mave næste gang, så får hun stukket gaven i hænderne. Jeg VED bare, at jeg ikke kan vente.

Nå, men ellers går det bedre for mig. Jeg kan mærke hvordan kærestesorgerne er lidt på retræte for tiden. Måske fordi tiden rent faktisk læger alle sår, eller måske bare fordi al min opmærksomhed er fokuseret på projekt Moster. Utroligt hvad sådan en lille en kan gøre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Moster har været kreativ