Billig shopping over grænsen

Sådan finder du den rigtige babyalarm

Hallo blog!

Min søster skal som bekendt have et lille barn i en nær fremtid, og skal derfor have styr på diverse babygrej. Herunder blandt andet en babyalarm så de kan lytte med når baby sover. Desværre har min søster travlt med at være gravid (ja, det er åbenbart hårdt), arbejde og passe hjemmet, hvorfor hun ikke har så meget tid på hånden til at researche for at finde den rigtige babyalarm.

Så storesøster er blevet sat på sagen. Jeg synes nu egentlig også at jeg har nok at se til i mit eget liv, men som single, studerenede og bestemt ikke gravid, må jeg nok også erkende at jeg har en del mere tid på hænderne end min søster har. Så jeg sagde ja til at lave forarbejdet og finde den bedste babyalarm til dem.

I går kunne jeg så præsentere resultatet af mit hårde slid, og for at være ærlig havde jeg faktisk glædet mig lidt. Det viser sig så, at min søsters svigermor har været forbi med en gave. Ja, gæt en gang hvad det mon kan være. Så nu har de en babyalarm, og mit arbejde virker spildt…

Men så tænkte jeg “Nu har jeg jo gjort arbejdet, og hvorfor ikke dele resultaterne med bloggen her – så er der da i det mindste nogen der får glæde af det”. Så det har jeg tænkt mig at gøre.

Anbefaling: Neonate BC-6500D

Babyalarmen har flere brugbare funktioner:

  • Talk-back
  • Alarm
  • Vibrator
  • Natlys
  • Lynopladere
  • Jack-stick tilslutning

BC-6500D kan desuden præstere den bedste rækkevidde af alle de babyalarmer jeg har undersøgt. 800m fortæller producenten, at den kan række. Det er dog i ideelle forhold, åbent landskab uden forhindringer. I et hjem vil der være vægge, mure, møbler og andet elektronik som kan forstyrre signalet. De 800m burde dog stadig være en fin indikator på, at der er god rækkevidde.

Prisen er middel til høj. Jeg har fundet den til 1.300 kr. men det er muligt den kan findes billigere andre steder.

Neonate fortæller også, at deres babyalarm udsender minimale mængder stråling. Der er umiddelbart ikke den store videnskabelige evidens for, at strålinger rent faktisk er skadelige – but why risk it, right?

Batterierne er genopladelige og der medfølger to ladestationer så begge enheder kan lade samtidigt hvis behovet opstår. Batterilevetiden skulle desuden være hæderlig, og babyalarmerne kan således sagtens bruges op til flere dage uden opladning.

Eneste minus jeg har fundet er umiddelbart at der ikke er videofunktion. Jeg tænker ikke nødvendigvis at det er nødvendigt, men det ville formentlig ikke skade andet en batterilevetiden at kunne se med fra tremmesengen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Billig shopping over grænsen