Sådan finder du den rigtige babyalarm

Sexlegetøj

Sexlegetøj var engang et meget tabubelagt emne, men i dag er det noget, som rigtig mange mennesker gør brug af. Det viser sig blandt andet i det faktum, at der findes et hav af offentlige sexlegetøjsbutikker på gaden og langt, langt flere på internettet. Der er nemlig ikke længere forbundet den samme skam ved at erhverve sig remedier til seksuel brug. Det ses mere bare som en frisk tilgang til noget, som alle mennesker alligevel har et forhold til – nemlig sex.

I gamle dage var verden på ingen måde lige så frisindet som tilfældet er i dag, og sex var en meget mere privat ting. Det var ikke noget, man snakkede med andre om, og hvad der foregik i soveværelset, blev i soveværelset.

Nu til dags er synet på sex generelt og sexlegetøj i særdeleshed gået hen og blevet meget mere acceptabelt at snakke med sine venner, kolleger og sågar sin familie om. Men hvordan er vi nået hertil? Hvor kommer sexlegetøjsideen egentlig fra?

En af de tidligste sexlegetøjsgenstande blev fundet i Tyskland, og den skulle efter sigende være meget gammel – nærmere bestemt ca. 26.000 år f.Kr. Genstanden, der blev fundet, er et af de tidligste eksempler på det, som vi i dag kender som en dildo.

Men den var lavet af sten! Man forestiller sig, at den kunne have fungeret som et symbol på frugtbarhed, men man kan se, at der er brugt tid og kræfter på at få slebet den glat og rund. Det kan naturligvis være et rent æstetisk valg, men mange mener, at det tidskrævende slibearbejde skyldes et ønske om også at give fallossen en praktisk funktion.

Man har også fundet tegninger fra det gamle Rom, der antyder, at man også her benyttede sig af stendildoer. Der er tilmed indikationer om sexlegetøj i biblen!

Vi er kommet en lang vej siden da. I dagens Danmark kan man finde alverdens sager, der kan pirre og stimulere. Uanset hvilken fetich man har, kan man med garanti finde et objekt, der på den ene eller anden måde kan være med til at opfylde ens seksuelle krav og behov. Og det er da herligt, at vi lever i en verden, hvor man ikke behøver skamme sig over, hvad man tænder på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan finder du den rigtige babyalarm