Stadig single...

Søsters nyeste indkøb

Jeg har tidligere beklaget mig over, at jeg ikke selv er eller snart bliver mor, for jeg må nok erkende, at mine æggestokke skriger på at blive befrugtet. Desværre er der ingen egnede mænd i mit liv lige nu, hvorfor jeg må “nøjes” med at lege mor til min lille niece, som i øvrigt er verdens sødeste lille baby!

Nå, men seneste nye er, at min søster, min nieces mor, har købt en smart lille tremmeseng til deres barn. De vidste fra starten, at de gerne ville have baby til at sove i samme rum som dem, og at hun meget gerne måtte ligge så tæt på dem som muligt.

Til at starte med var tanken, at de skulle ligge alle 3 i dobbeltsengen (jeg tror måske faktisk de har en trekvartseng), men det fandt de hurtigt ud af, ikke var en holdbar løsning. Venner og familie med erfaring kunne nemlig fortælle, at det ville give dårligere søvn, ligesom risikoen for vuggedød steg.

I stedet blev de anbefalet sengen jeg nævnte, en såkaldt bedside crib.

En bedside crib er en lille tremmeseng som kan placeres ved siden af de voksnes seng, og dermed fungere som en form for tilbygning til dobbeltsengen, som baby kan ligge i.

På den måde har både forældre og barn deres egen seng, samtidig med at det føles som at dele den – vildt smart!

De fortæller allerede nu, at nattesøvnen er blevet bedre – både fordi de ikke skal være nervøse for at ligge sig ovenpå hende i løbet af natten og fordi hun også sover bedre og dermed ikke vågner og vækker dem nær så ofte. På baggrund af deres erfaringer, er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at når dagen en gang kommer (snart, please!), så skal jeg også have en bedside crib til mit barn.

Nåmen… udover at sludre om bedside crib, så vil jeg også lige nævne, at jeg overvejer at flytte. Der er simpelthen for mange minder med min ekskæreste her hvor jeg bor nu, og så vil jeg også gerne tættere på familien. Især nu hvor jeg er blevet moster, kan jeg mærke at min gamle hjemstavn kalder på mig. Jeg er ikke så langt i processen endnu, så nu må vi se. Jeg trænger bare til noget luftforandring, og så tænker jeg at time det, så det passer med at jeg er færdig med mit studie – på det tidspunkt skal jeg jo ud og have mig et arbejde, og så kan jeg jo ligeså godt lede i en ny by som jeg kan lede hvor jeg bor nu.

Jeg skal nok give en melding når jeg har besluttet mig!

Knus Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stadig single...